- Femke ketelaar -

Zakelijke fotografie

fotografie

in bedrijf

-zakelijke fotografie-

OVER MIJ

Voor jouw bedrijf

Hallo daar, ik ben Femke Ketelaar, jouw allround fotograaf in Deurne en omstreken. Met mijn grote passie voor fotografie en jarenlange ervaring ben ik gespecialiseerd in het professioneel vastleggen van mensen, dieren en producten. Wil jij ook een expert die jouw bedrijf, producten of diensten op de perfecte manier in beeld kan brengen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Bekijk mijn portfolio en ontdek hoe ik jou kan helpen om jouw visie te vertalen naar onvergetelijke beelden.

ESTHER_20211125_005
Eijck_zorgsupport_01
In'tGroen_07012022_002
SOCIAL_BK_20210123_23
Wensing20210508_02.02

-Femke ketelaar-

Meer werk?

Nieuwsgierig?

Wil jij ook op de hoogte blijven van mijn nieuwste zakelijke fotografieprojecten en geïnspireerd worden door mijn werk als professionele fotograaf? Volg mij dan op Instagram en blijf op de hoogte van mijn recente opdrachten en creatieve visies. Klik op de button en ontdek hoe ik met mijn fotografie jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

-femke ketelaar-

uitgelicht

In

beeld

Evenement

DAF museum

Wanneer je een congres, beurs, bedrijfsfeest, opening of jubileum wil vastleggen kom ik graag langs. Ik ben graag op discrete wijze aanwezig op het evenement, om prachtige foto’s te maken die de sfeer van die dag naar voren laten komen.

In actie

NASTRIUM

Ik leg graag jouw diensten en/of werkzaamheden vast om een volledig bedrijfsprofiel te maken. Hiervoor ga ik graag met je in gesprek om te bespreken hoe je jouw bedrijf in beeld wil brengen. Ik zorg ervoor dat de juiste sfeer wordt vastgelegd zodat de foto’s naar wens gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld op jouw website.

Fotograaf Deurne

Portret

LinkedIn

Wil je graag een zakelijk portret van jouzelf of je medewerkers laten maken? Schakel mij dan in voor een zakelijke fotoshoot. Ik maak professionele portretten van jou en je medewerkers voor op de website. Deze zakelijke portretten zijn ook erg geschikt voor LinkedIn!

-Femke ketelaar-

-femke ketelaar-

PRODUCTFOTOGRAFIE

bewerken &

product fotografie

-FOTOGRAFE & BEWERKEN-

product

Wil jij dat jouw producten opvallen tussen de rest? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als productfotograaf beschik ik over een uniek oog om jouw producten op zo’n manier vast te leggen, dat ze zichzelf gaan verkopen. Ik denk graag met je mee over de beste manier om jouw producten tentoon te stellen en ze in het beste licht te laten zien.

Maar ook als je op zoek bent naar professionele fotobewerking, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruime ervaring en kennis om allerlei soorten beelden naar wens te bewerken voor foto’s op social media, advertenties, webshops en sfeerbeelden. Zo krijg jij foto’s die tot in de puntjes zijn verzorgd en helemaal aan jouw wensen voldoen. Neem contact met mij op en laat mij jouw producten of beelden naar een hoger niveau tillen!

-femke ketelaar-

share with friends

speciaal

voor jouw bedrijf

Pictures and Illustrations by Femke Ketelaar | KVK: 76161161 | BTW: NL003052656B61 | Halte 4, 5753SH, Deurne | T: +31 6 27853343 : E: info@femkeketelaar.nl

Op al het fotomateriaal dat op deze site staat berust copyright. Het is dan ook niet toegestaan om beeldmateriaal over te nemen, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Femke Ketelaar te ontvangen. Mocht u een foto of tekst over willen nemen kunt u contact opnemen.